tirsdag den 30. august 2011

Store meloner i små skåle (!)


Dagens indlæg er inspireret af weekendens arbejde som stod på Boudoirday, hvor jeg havde en masse skønne kvinder i make-up stolen, som fik taget nogle smukke billeder af sig selv i undertøj.
En af kvinderne udtrykte sig desperation over ikke, at kunne finde det helt rigtige undertøj - herunder især den der BH, som bare sidder helt perfekt! Problemet bestod for hende i, at hun ikke turde gå ind i en undertøjbutik, og få taget målt til hvilken BH størrelse, der ville passe hende perfekt.
Det fik mig til at tænke på, at der faktisk er rigtig mange kvinder, som går rundt med den helt forkerte BH størrelse, og det er noget skidt! Det antages at ca. 3 ud af 4 kvinder går med den forkerte størrelse BH!

Bryster har brug for støtte og det fås bedst med en velsiddende BH. Der er mange gode grunde til at gå med en BH i den rigtige størrelse. For det første tager barmen sig bedre ud i den rigtige størrelse, men hvad mange ikke er klar over er, at man kan undgå hovedpine, ryg- og skuldersmerter ved at bruge den rigtige størrelse.


Din BH er for stor hvis:

- Skålene er glider op eller rynker  - så er skålene for store eller pasformen er forkert.
- BH’en danner en bue op ad ryggen.
- Stropperne gnaver i skuldrene, støtten skal komme fra BH'en og ikke stropperne.

Din BH er for lille hvis:

- Barmen flyder ud over toppen af skålene eller langs siderne - ingen buler!
- BH’en sætter tydelige mærker under brystet.


Din BH har den rigtige størrelse hvis:

- Omkredsen sidder til, så BH'en kun kan lukkes i de yderste hægter - dog uden at stramme eller sætte mærker.
- Ryggen bærer barmen, ikke skuldrene.
- Midterstykket lægger sig helt ind til brystbenet.
- Skålen sidder i siden, og starter samme sted som barmen.
- Omkredsen går i en vandret linje hele vejen rundt.

Der findes rigtig mange gode lingeri butikker, hvor der står søde og dygtige piger klar til at hjælpe med den rigtige BH størrelse. Og der er absolut ingen grund til at være genert, de er der for at hjælpe og de har set lidt af hvert ;-) To-tre gode BH'er er mere end rigeligt, og der findes mange gode BH'er som ikke er vildt dyre - en god investering til barmen.


Triumph har i forbindelse med deres 125 års jubilæum lanceret en serie, hvor smukke Helena Chirstensen er model. Jeg kan ikke love I får samme smukke figur, som hun har, men en følelse af velvære kan jeg love. Det er dejligt med behageligt og velsiddende undertøj, så få det nu tjekket den størrelse.

/Anne

1 kommentar: