onsdag den 10. august 2011

The make-up...

Så er det tid til at lege copy cat!


Make-up looket til showet for Nina Robenhagen er ganske nemt at kopiere, og det er et look som klæder de fleste. Looket er brugbart til både hverdag og fest, alt afhængig af hvor meget man skruer op for intensiteten under pålægningen af make-uppen.

Sådan kopierer du det gyldne make-up look:

- Uden en god base bliver en make-up aldrig rigtig god, så sørg for at huden er ren og gennemfugtet. På modellerne brugte vi Bobbi Browns Hydrating Face Cream og Hydrating Eeye Cream, da de giver masser af fugt uden at fedte, plus cremerne har indbygget primer, så huden bliver glat og nemmere at lægge make-up på.

- Huden dækkede vi let med Bobbi Browns Foundations Sticks sammen med en foundation pensel. Det er cremede sticks, som man nemt kan variere i dækkeevnen  - derfor havde vi heller ikke concealer, da de nemt kunne dække rander under øjne og diverse mærker i ansigtet. Vi dækkede huden mest i midten af ansigtet, og blendede let foundationen ud på resten af ansigtet. Huden skal virke let, sund og lækker, så derfor skal der ikke et for tykt lag på. Dup efter med fingerene for at få den flotte glød.

- Kinderne blev fremhævet med Bronzing Powder i farven Medium og Highlighter Pen i farven Opal. Highlighteren duppede vi på i et C fra tindingen og ned på toppen af kindbenet, på næsebenet og på overlæben.
Bronzeren blev lagt lige under highlighteren på kindbenet og de blev let tonet sammen. Ingen skarpe overgange - bløde kurver!

 
- På øjnene lagde vi highlight under brynbenet og i øjenkrogen for at lysne op. Derefter brugte vi de meget holdbare (de er vandfaste!) Long Wear Cream Shadows i farverne Burnished og Beach Bronze. De blev let tonet sammen på hele æblet og let op over globelinjen. Under øjnene trak vi en let streg af farven Burnished.
For at gøre øjnene mere markante brugte vi den sorte Long Wear Gel Eye Liner - også vandfast - helt tæt på den øverste vippekant. Vipperne blev bukket, og så blev der lagt et godt lag af volume mascaraen Extreme Party Mascara.

- Læberne må ikke være for markante, men skal heller ikke være helt nude. Hele munden blev tegnet op med en pink lipliner i farven Candy, og derefter lagde vi den semi-transparente Creamy Lip Color i farven Sunset Nude. Romantiske og feminine læber, klar til at kysse drømmeprinsen :-)


Sådan skal det gøres! Gå hjem foran spejlet og prøv dig frem, indtil du har skabt dit eget personlige gyldne og romantiske make-up look - god fornøjelse!

/Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar