fredag den 5. august 2011

Modeuge med drøn på!

Puha...modeugen er godt igang, og der har været drøn på! Kroppen er lidt øm, benene trætte men humøret er højt, for hvor er det bare fantastisk at arbejde så intenst, som man gør under modeugen.


Onsdag aften stod den på show for min kære veninde Nina Robenhagen, som havde sit første show på Københavns Rådhus. Vi gik igang med modellerne kl. 18.00 og showet var planlagt til at starte kl. 21.00, men pressen var en smule forsinket - så havde vi mere tid til at gøre modellerne 100 % lækre og catwalk klare. Make-uppen havde Bobbi Brown sponsoreret, og vi havde valgt et lækkert gyldent look med guld og bronze på øjnene, sort liner og masser af mascara. Kinderne var fremhævet med bronzer og masser af highligt, læberne var svagt rosa med gylden gloss på. Håret var redt tilbage i blød knold, da fokus var på de smukke unika blomster hatte, som blomsterkunstner Annette von Einem havde kreeret. Se hendes smukke og kreative blomster værker her.


Luften sitrede af spændning dengang det var tid til showstart, modellerne stod pænt linet op, jeg vimsede lidt rundt og rettede på en lipgloss der og en hårtot et andet sted.
Musikken går igang, og så kører det ellers bare derudaf med modellerne, som skridter så smukt ned af podiet til tonerne af The Doors. 10 minutter tager det, og så er det slut. Klapsalver fra det fremmødte publikum, modeller og alle os hjælpere backstage. Så mange timers arbejde og så tager det 10 minutter at vise frem - skørt! Showet har fået rigtig fine anmeldelser, så hold øje med navnet Nina Robenhagen for hende kommer I sikkert til at se mere til.


Jeg har taget en masse billeder backstage, og de skal nok komme her på bloggen. Indtil videre må I tjekke dette link ud, hvor der er klip fra showet samt disse smukke billeder af Nina's fantastiske kollektion.





Der kommer meget mere modeuge guf i de kommende indlæg, så kig endelig forbi.

/Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar