fredag den 12. august 2011

Danmarks Designskole!


Under modeugen havde jeg også æren af at arbejde på showet for Danmarks Designskole, hvor en af mine kære kollegaer og veninder var key make-up artist. Derfor vil jeg dele lidt stemningsbilleder fra backstage, samt et udpluk af de mange spændende og kreative designs afgangseleverne havde kreeret. Se flere billeder her. Det er meget inspirerende at arbejde på deres show, da der hersker så meget kreativitet og entusiasme. Idéerne bobler og drømmene har ingen grænser.




Make-up looket var mørkere og mere markant end på showet for Nina Robenhagen. Øjnene var i fokus, og de var markeret med en helt dyb mørkelilla øjenskygge, hvorpå der blev duppet klar gloss. Masser af sort eyeliner og mascara for at give dybde og karakter. Huden var neutral uden blush, bronzer eller highlighter. Læberne var ligeledes neutrale, de var blot markeret med en smule klar gloss. Håret var redt tilbage i en lavtsiddende hestehale. Et look uden for mange dikkedarer, fokuspunktet var øjnene og det gav plads til, at de flotte designs kunne få den opmærksomhed de fortjente.
Mændenes look var lysere end pigernes. Øjnene var let markeret med en lys shiny øjenskygge og kinderne blev markeret med lidt gloss som highlight. Håret var redt pjusket tilbage.



Der var 35 smukke modeller at klargøre, så der var fart på, men det hele klappede bare. Den smukke sangerinde Panamah skulle spille under showet, så hende havde vi i stolen og hun fik et look lig modellernes. Klik her for at høre hendes skønne sang Ikke For Sent.

 Dyb koncentration!

 Lange ben i høje stiletter...

 Fin og humoristisk tatovering.

 Tøjet er pænt sorteret efter modellernes indgange.

 For små sko er ikke sjovt, når man skal op på en catwalk og præstere!

 Feeling blue...

 De skønne herre modeller er linet op og klar til at betræde catwalken.


Mere modeuge forude - portrætter af både designere og modeller er på vej.

/Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar