onsdag den 9. november 2011

Skønne paletter til enhver lejlighed

Jeg elsker paletter og alt der kommer i sammenpakninger, hvor jeg får en masse i et produkt. Op til jul sender de fleste make-up og beauty brands diverse limited edition paletter, sammenpakninger, beauty bokse og lignende på gaden, og hvert år glæder jeg mig som et lille barn.
Bobbi Brown har i år lavet flere forskellige paletter, og jeg har meget svært ved at vælge min favorit. I anledningen af hendes 20 års jubilæum er der en læbestifts palette indholdende 20 farver, hvoraf de ti er de første læbestifter hun lancerede for 20 år siden, og de andre ti er helt nye farver. Så er der to forskellige paletter med 6 farver, den ene i grålige nuancer og den anden i brunlige nuancer - to fine paletter som kan bruges både til dag- og aften make-up. Der er en rigtig fin fest palette indeholdende otte flotte farver til øjnene, og fire farver til læberne. Bobbi Brown tænker meget på hvad kvinder har behov for i deres hverdag, og har derfor også lanceret to mini paletter lige til at putte i håndtasken, og disse indeholder tre øjenskygger, to læbestifter og en gloss.
Hvis du også er til fine paletter og gode produkter, så kunne en af de fine Bobbi Brown paletter være et oplagt juleønske. Hvis du ikke bor i nærheden af en Bobbi Brown counter kan paletterne købes online her.

Den perfekte palette til dig, som gerne vil have alt samlet på et sted. Her er en farve til enhver lejlighed.

Lilla nuancer som er perfekte til julens mange fester - gode at bruge alene eller som effekt over andre øjenskygger.


Fin lille palette - perfekt til håndtasken og rejser.

Fine brunlige nuancer, som er perfekte til dig der gerne vil fremhæve øjnene uden for meget dramatik.

Grålige nuancer som er perfekte til at skabe dybe og dramatiske øjne.

Den perfekte palette til dig, som elsker fremhæve læberne med en flot læbestift - her er alle farver man har brug for.

Umiddelbart satser jeg på kombi paletten med både læbestift og øjenskygger - har du forelsket dig i en af de skønne paletter?

/Anne

1 kommentar:

  1. Super fedt indlæg, jeg er blevet trofast læser på din blog :-D

    Hvis du mangler en lækker leje lejlighed i København, så tjek op for http://www.lejlighed-i-kbh.dk

    SvarSlet