mandag den 14. november 2011

Pink Power!


Dagens indlæg er en hyldest til Evelyn Lauder, som døde d. 13 november i en alder af 75 år. Hun giftede sig ind i den mægtige Lauder familie i 1959, og begyndte at arbejde i familiefirmaet, hvor hun arbejdede side om side med grundlægger og svigermor Esteé Lauder. Evelyn fik stor indflydelse i firmaet, og i 1968 startede hun Clinique - verdens første allergitestede mærke.

Det Evelyn Lauder har høstet mest anerkendelse for, og det som hun vil blive husket for, er hendes arbejde for brystkræft. I 1992 stiftede hun, i samarbejde med veninden Alexandra Penney, The Breast Cancer Foundation - en organisation med fokus på at forebygge og helbrede brystkræft, samt at gøre opmærksom på udbredelsen af brystkræft. Evelyn Lauder står ligeledes bag det i dag let genkendelige symbol for brystkræft, den lille lyserøde sløjfe.

I oktober måned sætter hele Esteé Lauder koncernen fokus på brystkræft, hvor der uddeles gratis lyserøde sløjfer, og der sælges forskellige limited edtion udgaver af populære produkter, hvor overskuddet går til The Breast Cancer Foundation. Det regnes med at der er uddelt over 80 millioner sløjfer, og fonden har samlet over 350 millioner dollar sammen til kampen mod brystkræft.
Det kan man kalde et godt initiativ, tak til Evelyn Lauder.

Et lille udvalg af de populære produkter, hvor overskuddet går til The Breast Cancer Foundation.
/Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar