onsdag den 5. oktober 2011

En blonde her, en blonde der...

Fin dame i blonder fra en svunden tid...
En af efterårets store tendenser er blonder i alle afskygninger. Der er de helt sarte og fine blonder, som er perfekte til denne sæsons feminine bølge. De grovere og mere strukturerede blonder er gode som kontrast til materialer som både silke, uld og læder, hvor det giver en flot styling, hvis man ekperimenterer med forskellige strukturer.
Personligt er jeg meget glad for blonder, da jeg synes de kan løfte ethvert outfit. Nogle er måske bange for at blive for damede, hvis de bruger blonder - her handler det bare om at sammensætte blonden med noget mere groft og maskulint. Blonder kan bruges på så mange måder, og er oplagt sammen med lidt finere styles såsom kjoler, silkeskjorter, perler, pencilskirts og de mange 1940'er inspirerede styles, der er fremme i denne sæson.

Lady Gaga i vanlig stil - more is more! Du behøver altså ikke gå all in på blonderne :-)

Omvendt er blonder også sjove og anderledes i mere utraditionelle sammensætninger såsom sammen med et par slidte jeans, grove støvler, sneakers, en sweat-shirt og elementer fra herregarderoben. Her er jeg særligt vild med de herreinspirerede bukser, en hvid oversizeskjorte og en butterfly eller en stor sløjfe. Det kan være ultra feminint og sexet, at en blondeundertrøje kan anes under en hvid herreskjorte, eller at en fin blonde titter frem under mere almindelig hverdagstop.
Blonder kan kradse en smule mod huden, hvis de meget grove eller lavet i et dårligt materiale - omvendt er der ikke noget dejligere end en fin blonde i silke, delikat!


Her lidt inspiration hvis du vil på blonde indkøb .
Top fra By Malene Birger


Lun cardigan fra Topshop
Blonder i klare farver fra Vero Moda

Bodystocking fra Gestuz
 

Nederdel fra Whistles

Sko med blonde effekt fra ASOS
Blonde kjole fra H&M


Blondesokker fra Topshop

Blonde bluse fra Marc Jacobs
Blonde bh fra Calvin Klein

Blondekjole fra Peter Jensen
Kjole med blondedetalje fra TBA, set på ASOS
 Er jeg den eneste der er vild med blonder?

/Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar