mandag den 3. oktober 2011

Bambi vipper...


Overalt bombaderes vi med reklamer for den ene mascara efter den anden, som lover os de mest opsigtsvækkende vipper EVER!
Fyldige og lange vipper er det hotteste lige nu, og hvis du ikke er velsignet med sådanne vipper fra naturens hånd, er der hjælp at hente.
Der er selvfølgelig de føromtalte mascaraer, men jeg synes ikke altid de holder helt hvad de lover. Så derfor kan det være en idé, at kombinere din yndlingsmascara med andre hjælpemidler for at få de ønskede Bambi vipper.

1. Der findes flere mascaraer med fibre, som kan give ekstra fylde til vipperne. Man kan også købe disse fibre separat, og bruge dem sammen med sin normale mascara, og det giver helt tydeligt mere fylde til vipperne. Dog synes de kan have tendens til at drysse, så hvis du har sarte øjne er det ikke så behageligt. Jeg bruger et trick, hvor jeg i stedet for fibre bruger en løs pudder. Her lægger jeg først et lag mascara, og inden den tørrer lægger jeg et let lag løs pudder på vipperne, hvorefter jeg lægger endnu et lag mascara. Det kan gentages indtil den ønskede fylde er opnået, og her er risikoen for drys i øjnene mindre end ved brug af fibre.

2. Vippebukkeren er uundværlig til at lave flotte vipper med. Vipperne får et flot løft, som åbner øjet og det er en af hemmelighederne til indbydende vipper. Husk altid at bukke dem før mascara, ikke efter!
Der er den klassiske vippebukker, hvor man selv styrer, hvor hårdt den presses sammen om vipperne. Og så er der de nye opvarmede vippebukkere, som minder lidt om et krøllejern - bare i miniformat. Her bukkes vipperne med varme, og det giver også det flotte løft.

3. Med al den fokus der er på vipperne, er det kun naturligt at der måtte komme et plejeprodukt til vipperne. Der findes flere alternativer, men fælles for dem alle er, at de lover at vipperne både bliver stærkere og længere. Nogle af dem bruges om natten, hvor andre bruges under mascaraen til at beskytte vipperne samtidig.
Et gammel husmorråd er at rense mascara af med mandelolie, og så lade olien sidde i vipperne natten over - det plejer og fugter vipperne, og er et billigere alternativ.
 


4. Falske øjenvipper er en hurtig vej til længere og fyldige vipper, og med lidt øvelse er det faktisk ikke så svært. Der vil komme en "How to do it" guide her på bloggen i løbet af efteråret. For at det ikke skal se for alt for falsk ud, er det vigtigt at vælge en vippe der ikke er for voldsom, og som er i en ordentlig kvalitet.

5. Den nyeste trend indenfor vipper er vippeekstensions, hvor man får påsat nogle vipper, som har en holdbarhed på op til 5 uger. Det giver nogle flotte vipper, og man kan selv vælge hvor stor effekten skal være. Vær opmærksom på at det kan slide på dine egne vipper, jeg har hørt om et par stykker hvor de har mistet vipper efter at have fået vippeekstensions.



6. Rens! Husk altid at fjerne mascara og anden øjenmake-up inden du går i seng. Make-up slider på vipperne, og de har brug for et frikvarter. Så ved at fjerne din make-up om aftenen får dine vipper ro, og de bliver ikke slidt i samme grad som hvis du ikke fjerner make-uppen.
 Hvad gør du for at få fyldige og lange vipper?

/Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar