fredag den 30. september 2011

torsdag den 29. september 2011

Rule Britannia - buy it now!

Jeg har til dette indlæg luret rundt og set hvad man kan købe af engelske godter rundt på diverse webshops, og her kommer min top ti over gode engelske modefund, lige fra highstreet til designer mærker - og det kan købes lige nu!


Smuk i hot pink - Fond kjole fra Vivienne Westwood

Chanel copy cat - knitted stitch cardigan fra Topshop

Trenden med lange længder fortsætter - jersey maxi nederdel fra River Island



Fine til både hverdag og fest - Bronski black/white sko fra Office



Afslappet med et twist - Hummingbird sweatshirt fra Whistles



Vild med rådyr - Stag t-shirt Matthew Williamson

Så fin og nydelig  - Peter Pan krave bluse fra ASOS

Preppy med opsmøg - floodlength bukser fra Oasis

Vinteren behøver ikke være kold og grå - Missy Organic udljakke fra Stella McCartney

Danske Peter Jensen i London, han skal fremhæves!
Umbrella silkekjole
Elsker du også engelsk design?

/Anne

tirsdag den 27. september 2011

Rule Britannia - style icons!

I England må de spise noget mad med særlig næring i, da landet kan fremvise den ene smukke, inspirerende, kreative, individuelle og stilsikre kvinde efter den anden. Jeg har forgæves ledt efter deres hemmelige våben, dog uden held - synes aldrig helt jeg bliver så skødesløs lækker som de engelske stilikoner.
Lad dig inspirere af de smukke kvinder og deres unikke stil - måske du kan lure et trick af?! :-)

Englands kommende dronning kan ikke skeje ud stilmæssigt, men smuk og elegant er hun.

Daisy Lowe er god til at kombinere feminine prints med rå accessories.

Sangerinden Adele klæder sig smukt efter hendes kropstype, og henter gerne inspiration i 50'erne og 60'erne.

Modellen Agyness Deyn er oftest meget eksperimenterende, og tomboy stilen er hendes signatur.

Alexa Chung - hun kan ikke gøre noget forkert! Hun kan få alt til at se godt ud.


Florence Welch's røde hår er hendes kendetegn, og hun bruger gerne stærke farver til at fremhæve sit flotte hår.

Kate Moss - den ukronede dronning!

Sienna Miller er mester i at kombinere vintage med nye fund.
Lily Cole sætter kontrast til hendes smukke dukkeagtige ansigt med hat og og tørklæde.
Victoria Beckham's stil har tidligere været emne for heftig diskussion - i dag er respekteret for sin stilsikkerhed.
Har du et stilikon du lader dig inspirere af?

/Anne

lørdag den 24. september 2011

Rule Britannia - beauty and make-up

I London bugner det med skønne og fristende make-up og skønheds produkter, og her er virkelig noget for enhver smag og pengepung.
Naturligvis er alle de største og kendte make-up og skønheds brands at finde rundt i byen, og alle de mærker vi kender fra Matas og stormagasiner kan selvfølgelig også købes i London. Ofte kan man købe det billigere end i Danmark, så man kan med fordel købe et lille lager med hjem.
I denne guide vil jeg sætte fokus på produkter man med fordel kan købe i London, enten fordi de ikke fås herhjemme eller fordi de er meget billigere.
Min egen favoritbutik er Englands svar på Matas, nemlig kæden Boots. Her kan man få så mange fine ting, og priserne er yderst rimelige. Her køber jeg alt fra små uundværlige dimsedutter, fin make-up i flot indpakning, lækre cremer, gode kosttilskud og alt derimellem.

Mine yndlinge i Boots er:

  • Vaseline Lip Therapy Rosy Lips - fin vaseline med et let rosa skær.
  • Make-up mærket Too Faced - fin emballage og gode øjenskygge paletter.
  • Batiste On The Go Dry Shampoo - en god og budgetvenlig tørshampoo.

  • Benefit High Beam - den bedste highlighter, som jeg tidligere har fremhævet på bloggen. Elsker Benefits produkter og den fine emballage.
  • Sanctuary Spa - lækre spa produkter til rimelige priser.
  • No 7 - produkterne findes herhjemme, men de lækre produkter er meget billigere i England - et godt køb er især kultserummet Protect & Perfect Intense Beauty Serum.
  • Burt´s Bees - svært ikke at elske disse lækre og effektive produkter.


Jeg kunne blive ved og lave en meget lang liste. Det bedste råd må være at gå derind og nyde det store udvalg, og så forelsk dig i dine nye yndlingsprodukter.

Derudover vil jeg fremhæve følgende mærker og butikker:
  • Space NK - en hypet og indbydende butik med eget mærke og udvalgte mærker.


  • Liz Earle - budgetvenlig og effektiv hudpleje.
  • Screenface - hvis du er make-up nørd er dette et himmel på jord. De har alt til professionelle make-up artister og har de bedste professionelle mærker på hylderne.
  • Holland & Barrett - en helsekostkæde, hvor der kan købes alt i kosttilskud, økologisk hudpleje og ammoniakfri hårfarve.
  • Crabtree & Evelyn - velduftende hudpleje.
  • Molton Brown - endnu et engelsk lækkert hudpleje mærke.
  • Supermarkederne Sainsburys, Tesco, Marks & Spencer og Wholefoods har alle et godt udvalg af forfriskende shower gels, indbydende body lotions og velduftende duftlys.

Så er der selvfølgelig alle stormagasinerne, hvor de bedste brands fra hele verden har nogle fantastiske stande med et stort udvalg og et hjælpsomt personale.

Det kan være svært at få plads i kufferten til al den fristende shopping London har at tilbyde, især når man kan spare en del penge på udvalgte make-up og skønheds produkter. Løsningen må være at rejse med en ekstra kuffert til indkøbene :-)

God shopping :-)

/Anne

tirsdag den 20. september 2011

Rule Britannia - shopping!


Next stop: BRIGHTON og LONDON!
Jeg skal, som i næsten kan gætte, et smut til det engelske, hvor jeg først skal til Brighton i Sydengland og bagefter tager jeg til London - og jeg glæder mig! Jeg har boet i London, så det bliver lidt som at komme hjem :-)
Derfor er de næste par indlæg dedikerede til alt det skønne England, og herunder især London, har at byde på mode- og skønhedsmæssigt.

Dagens indlæg er dedikeret til en af mine yndlingsbeskæftigelser, når jeg er i London, nemlig shopping. London er min absolutte yndlings shoppeby, hvor jeg kan finde alt som hjertet begærer. Der er nogle fantastiske highstreetbeutikker, dygtige og kreative designere er rigt repræsenteret og vintage shopping er skønt, fordi udbudet er så enormt stort. Så der er noget for alle, og noget i alle prisklasser - så får nu købt den fly billet! :-)

Her er et udvalg af mine mange favorit steder i London.

Highstreet

Topshop
Den opmærksomme læser har for længst opdaget, at Topshop er en af mine yndlingsmærker. Så derfor intet besøg i London uden et smut forbi Topshops fantastiske flagshipstore på Oxford Street. Butikken er enorm, og man kan nemt fare vild i de mange fristelser. Udover Topshops eget mærke har de også en masse mindre brands, upcoming designere og vintage.


Monsoon
Monsoon er en engelsk klassiker, hvor stilen er lidt mere gammeldags sammenlignet med andre af highstreet butikkerne. Jeg har fundet mange gode ting derinde, som er blevet klassikere i mit skab. Deres pasform er rigtig god, kvaliteten er fin og så kan være heldig at finde den der helt rigtige "Mad Men" inspirede kjole eller vinterjakken i den fineste farve.

Primark
Primark er en discountkæde, hvor man kan finde tøj, sko, tasker, og accessories til ingen penge. Det er helt absurd billigt, kvaliteten er selvfølgelig derefter, men man kan gøre nogle fantastiske fund. Udvalget er stort, så man skal have lidt tålmodighed, når man leder efter guldet - også fordi der altid er mange mennesker. Jeg har rigtig mange yndlings items i mit skab, som er fundet Primark, så der skal jeg også altid ind og kigge.


Miss Selfridge
Endnu en engelsk kæde, hvor man bare ikke er i tvivl om, at det er engelsk highstreet. Stilen er farverig, skæv og humoristisk og udvalget er bredt. Her finder jeg ofte smykker og tørklæder.

Reiss
Reiss er blevet meget eftertragtet efter, at den populære Kate er set i flere af kædens designs. Det er en lidt dyrere highstreet kæde, og stilen er mere nedtonet end hos f.eks. både Topshop og River Island. Gode basiskøb kan med fordel gøres her, og så laver de også gode kjoler og overtøj.

River Island
Endnu en skøn engelsk highstreet kæde, hvor de har et bredt udvalg af fine styles. De er gode til at have de nyeste trends, og så synes jeg kvaliteten er god ifht. prisen. Derudover laver de også nogle meget fine tasker, bælter og solbriller. Der er flere butikker rundt i London, hvor to af de største er på Oxford Street og i storcentret Westfield.

  
Whistles
Igen en kæde, hvor priserne er lidt højere. Whistles har fået en "ansigtsløftning", og er idag en favorit blandt mange af London's it-girls. Stilen er lidt mere farverig og humoristisk end hos Reis, men med enkle silhuetter og uden for meget gøgl. I butikkerne kan man også finde andre udvalgte mærker.
 
New Look
En af de billigere highstreet kæder, hvor man kan gøre nogle gode fund. Det er ikke en top favorit, da jeg ikke altid synes kvaliteten er fantastisk, men det er altid et besøg værd.

Office
Hos Office finder man de fineste sko i alle farver og design. De er rigtig gode til at lave nogle lidt sjove sko, så her kan man helt sikkert finde et par sko, der kan sætte prikken over i'et. Skoene er lavet i en fin kvalitet og prisen er rimelig.


Evans
Til de lidt større piger er der mange muligheder for at shoppe i London, og hos kæden Evans er de dygtige til at lave moderigtigt tøj med en god pasform. De har også tasker, bælter og smykker samt sko - også til de kvinder med kraftige fødder.
Derudover har flere af de andre kæder en afdeling med tøj i større størrelser, og her vil jeg især fremhæve Marks & Spencer, Dorothy Perkins og Next.

Af andre kæder vil jeg nævne American Apparal, Urban Outfitters, Dorothy Perkins, Uniqlo, GAP, Banana Republic, COS, H&M, All Saints og LK Bennett.

I området omkring Oxford Street og Regent Street kan der være rigtig mange mennesker, så for at spare tid kan det være en god idé at shoppe fra morgenen af. Hvis du gerne vil have det hele samlet på et sted, kan du besøge shoppingcentret Westfield, hvor de fleste butikker er repræsenteret. Det er et meget flot shoppingcenter, hvor der er fantastiske shopping muligheder - jeg mangler dog lidt af den der helt specielle London ,man får ude i gaderne.

Stormagasiner

I London ligger nogle af de lækreste og mest velassoterede stormagasiner, hvor nogle af verdens største designere kan findes.

Mit yndlingsstormagasin er Selfridges, og det skyldes især deres overdådige sko afdeling - jeg har aldrig set lignende! Alle de store skodesignere er repræsenteret, men der findes også et bredt udvalg af billigere mærker - et himmel på jorden! Derudover er vinduesudstillingerne fantastiske!

Så er der selvfølgelig det traditionsrige Liberty, som er et meget smukt stormagasin som emmer af luksus. Bag det smukke ydre af bindingsværk oser en hyggelig atmosfære blandt de mange lækre produkter.


To skønne stormagasiner er Harvey Nichols og Harrods, som jeg desværre sjældent besøger, på trods af de absolut er et besøg værd. Begge stormagasiner er dejlige at besøge pga. den flotte udsmykning, og de har selvfølgelig også en masse skønne varer på hylderne.

Vintage

Som sagt er det en fryd at shoppe vintage i London pga. det store udvalg, og så er priserne knap så høje som i andre storbyer.
I området omkring Brick Lane, som er mit yndlingsområde i London pga. de mange gode og spændende butikker og den specielle atmosfære, vrimler det med vintage butikker. Flere af ligger gemt i små sidegader, så her kan man være heldig at finde nogle gode ting.
En klassiker er Beyond Retro, som har et abnormt udvalg - her kan alle finde guld! Alle stilarter og årtier er repræsenteret, så det er et skatkammer uden lige!


En anden yndling er The Laden Showroom, det er ikke vintage men en butik, hvor de sælger tøj fra upcoming designere - her kan man gøre virkelig gode kup, og så vrimler det med vintagebutikker i samme gade. En anden super god vintage butik i området er Absolute Vintage, som er en skøn butik, hvor alle styles er nøje udvalgt.
I Carnaby Street tæt på Oxford Street ligger Marshmellow Mountain, hvor man kan finde rigitg meget 1960'er inspireret tøj.
Vintagebutikken Rellik er hypet godt og grundigt, og med god grund for det er en meget velassorteret vintagebutik, hvor man kan finde skønne styles fra topdesignere. Desværre er det ret dyrt, men man kan garanteret finde en klassiker til skabet.


I Camden er der ligeledes mange vintage butikker - dog i varierende kvalitet, men her kan man virkelig gøre nogle kup, da prisen her kan være ret lav.
Notting Hill er ligeledes et godt vintage område, og især når der er marked, hvor det vrimler med boder.

Det er ikke svært at finde skøn vintage i London, hvor der det vrimler med fine butikker i de fleste områder - det er bare at gå på jagt :-)

Dette var bare et udvalg af al den skønne shopping der er i London. Mit bedste råd er at gå rundt i de små gader, sidegaderne samt at tage væk fra midtbyen og ud i de mange hyggelige områder som London har. Her finder man spændende butikker med hver sin signatur, og det er altid rart at komme lidt væk fra det meget turistede Oxford Street.

Stay tuned for mere London inspiration :-)

/Anne

søndag den 18. september 2011

Lovely nails!

Lady Gaga til Grammy Awards 2011, hvor hun bar neglelakken Yellow Brick Road - se den her

Jeg elsker neglelak, og lige nu er min absolutte favorit lak Happy Birthday fra neglelak guruen Deborah Lippmann.
Hun er et amerikansk neglelak ikon, som laver de fineste og meget eftertragtede neglelakker, og flere af de største stjerner har kastet deres kærlighed på de fine lakker. Udvalgte stjerner har været så heldige, at få special designet en negelak til dem - jeg er kun lidt misundelig! Heldigvis er disse special designede kendis neglelakker ikke kun forbeholdt de kendte, de kan også købes i butikkerne, så vi alle kan få lidt stjernestøv. 
De populære neglelakker har hidtil været svære at få fat på som dansker, men Illum i København har været så heldige, at få forhandlingen af neglelakkerne, så siden starten af sommeren har man kunnet spotte de fine lakker på danske negle.
Her kommer mine favoritter.


Happy Birthday
Lara's theme

It's raining men

No more drama

Bad romance

Don't tell mama
Today was a fairytale

Girls just want to have fun

Hvis du vil se flere skønne neglelakker fra Deborah Lippmaan så klik her.

/Anne

torsdag den 15. september 2011

Bekend kulør!

Idag er store valgdag, og linjerne er trukket op mellem den røde og den blå blok. Der skal absolut ikke diskuteres politik her på siden, det vil jeg lade andre og mere erfarne debatører om. Men man kan ikke helt komme uden om valget, og inspireret af de to kæmpende fløje har jeg fundet lidt farver frem til jer.
Så hvis du tør bekende kulør, så hop i styles matchende enten den røde eller blå blok!




Mørkeblå jersey kjole fra Carven, lyseblå kjole fra minimarket, jakke fra Fifth Avenue, stretch jeans fra Vero Moda, ruskinds sko fra Made in England, armbånd fra SYSTER P,  øjenskygge fra NARS og ur fra Casio.



Jeans fra Topshop, shopper fra Love Moschino, nederdel fra Whistles, strik fra Sonia by Sonia Rykiel, blonde bh fra Topshop, handsker fra Randers Handsker, neglelak fra OPI, pumps fra Billi Bi og top fra Topshop.

Har du husket at bruge din stemme?

 /Anne

tirsdag den 13. september 2011

Copy cat: Sienna Miller

Billedet er fundet her
Sienna Miller blevet rost den ene gang efter den anden for hendes stil, som er personlig, lækker og skødesløs. Dette outfit er langt fra det mest stylede, men med tanke på det skifte der finder sted mellem årstiderne lige nu, synes jeg det er et perfekt outfit.
En kappe er rigtig god som overgangsjakke, og så har den en spændende silhuet, som kan opdatere et så almindeligt item som et par jeans. Silhuetten er vigtig at tænke på, når man går med kappe, da den i sig selv er over-size, så derfor er vigtigt at afbalancere med en smallere silhuet forneden. Ellers kan det blive lidt voldsomt, og man kan nemt komme til at se kraftigere ud end man er.
Jeg har sammensat to udgaver af Siennas lune overgangslook, samme look til to budgetter.


Lake Wool Cape fra Object, Expo jeans fra Vila, Dublin Shoulderbag fra Friis & Company og Lala ankelstøvle fra Bianco.



Kappe fra 5PREVIEW, Virginia Satchel fra Firorelli, Needle prospect jeans fra Acne og Cypress støvle fra Acne.

Har du en overgangsfavorit i garderoben?

/Anne

lørdag den 10. september 2011

Spend your money wisely!


Som kvinde er det nemt at blive både fristet og forvirret over de mange skønne produkter, der alle påstår de kan gøre os endnu smukkere, og jagten på evig skønhed kan være dyr.  Der findes fantastiske produkter i flere prisklasser, og det ville være dejligt, hvis vi bare kunne købe løs uden at tænke på kontoen.
Meeeeeen....sådan hænger det desværre ikke sammen for de fleste af os. Derfor vil jeg give mit bud på, hvornår jeg synes man skal købe luksus, og hvornår man godt kan nøjes med budget udgaven.

Luksus

Ansigtscreme, serum og øjencreme
Her må der ikke spares! Du behøver ikke købe det dyreste, men invester i nogle få og gode ansigtsprodukter - du vil straks kunne se og føle forskellen! Er du i tvivl om din hudtype, så få den tjekket ved en kosmetolog, inden du køber cremer tilpasset din hudtype.


Øjenskygge
En god øjenskygge er nemmere at arbejde med, er mere holdbar, sidder pænere på huden og den er billigere i brug på sigt, da gode øjenskygger er højt pigmenterede, og derfor bruger man ikke særlig meget af gangen. Køb nogle gode bassis øjenskygger, og køb billigere udgaver, hvis du bare lige skal afprøve en af sæsonens nye vilde farver.

Foundation
De dyrere mærker har flere forskellige foundation typer og farveudvalget er større, så her kan du finde en foundation, der matcher din hud perfekt. En foundation er på huden i mange timer, så derfor er det vigtigt at vælge en i god kvalitet, så huden har de bedste betingelser.


Pudder
En pudder er ligesom foundation på huden i mange timer, så derfor er det vigtigt at matcher hudens behov. En god pudder holder bedre og ser mere naturlig ud på huden.

Pensler
Invester i et par gode pensler - med ordentligt værktøj bliver resultatet bedre! Din make-up er nemmere at lægge på, og den sidder pænere hvis den er lagt på med ordentlige pensler. Flere af de gode make-up mærker har et fint udvalg af pensler, og her kan de demonstrere hvordan du bedst bruger dine pensler.

Hårkur
En god hårkur kan forlænge tiden mellem frisørbesøgene, så invester i en kur der matcher dit hårs behov. Vi slider mere på vores hår end vi tror, så giv det den ekstra pleje det har brug for. Jeg har krøllet og meget tørt hår, og er blevet meget glad for Bumble & Bumbles hårkur = perfekte krøller.

Ansigtsmasker
Plejende, fugtgivende eller dybderensende - der findes mange ansigtsmasker til forskellige behov, og her synes jeg man skal investere i en god kvalitetsmaske, der matcher hudens behov. Med en god maske kan man straks se og føle resultatet, og huden vil være taknemmelig for den ekstra pleje. Der findes gode og billige masker derude, jeg har dog erfaret at de dyrere masker giver huden den ekstra pleje, der gør hele forskellen.
Du kan også prøve dig frem med en hjemmelavet ansigtsmaske - f.eks. er avocado blandet op med yoghurt natural god til at give fugt til huden.

Parfume
En god parfume bliver på huden i mange timer, og det kan de billigere konkurrenter ikke leve op til. Derfor kan det betale sig at investere i en dyrere duft, hvor du ikke behøver at bruge særlig meget af duften af gangen, samt den har en længere holdbarhed på huden.

Læbestift
Læbestift er svær at sætte i bås - det afhænger af om du kun bruger læbestift den ene gang om året, hvor du skal dulles helt op, eller om du inkarneret læbestift fan. Hvis du bruger læbestift jævnligt, vil jeg absolut anbefale at købe en dyrere læbestift, da de har flere plejende og fugtgivende egenskaber, samt de har en bedre holdbarhed. Hvis du bare skal afprøve en ny vild farve eller kun går med læbestift en gang om året, så kan du fint købe de mere budgetvenlige udgaver.

Budget

Lipgloss
Der er ingen grund til at bruge mange penge på lipgloss, da de pga. konsistensen, uanset om du har købt en dyr eller billig udgave, vil smelte af læberne. En dyrere gloss kan være en smule mere holdbar, men taget prisen i betragtning, er det ikke det værd.


Mascara
Her er der sikkert mange der er dybt uenige med mig. Der findes mange gode og dyre mascaraer, som jeg nemt kunne fremhæve. Men jeg synes prismæssigt, at der er et kæmpe spring fra de billigere konkurrenter op til de dyrere mascaraer, og her synes jeg ikke at den kvalitetsmæssige forskel følger med den prismæssige forskel. Jeg har både dyre og billige mascararer, og mærker ikke den store forskel - selv bruger jeg ofte Lash Arcitect fra L'Oreal.

Vippebukker
Nogle af de hypede vippebukkere koster flere hundred kroner, og i forhold til resultatet synes jeg ikke det er pengene værd. Der findes billigere alternativer, der kan give vipperne et flot buk - H&M laver en fantastisk god og budgetvenlig vippebukker.
Solcreme
Der stilles ret skrappe krav til solcremer, så hvis du bare køber en med både uvA og uvB beskyttelse, behøver du ikke købe den dyreste udgave. På apoteket har de mange gode og budgetvenlige solcremer, der giver den optimale beskyttelse.

Neglelak
Neglelak hører ind under kategorien både og, da jeg godt kan se fordelene i at købe en dyrere variant. Jeg er en af dem som kommer til at kradse lakken af, så derfor er en dyr lak spildt på mine negle, plus jeg godt kan lide at skifte min lak ofte. Her vil jeg foreslå at købe basislakkerne i en bedre og dyrere kvalitet, og så spare penge på sæsonens nyeste farver.

Scrub
Både body- og ansigtsscrub kan du godt spare penge på. En scrub er ikke på huden i særlig lang tid, og en billig scrub kan nemt fjerne de døde hudceller. Du kan også selv lave en scrub med salt, rørsukker og olie - billigt og effektivt.

Bodylotion
En dyr bodylotion er ren luksus, men faktum er at huden på kroppen ikke har samme behov for pleje som ansigtshuden - den skal bare have masser af fugt, og det kan flere af de billigere bodylotions klare. Der er klassikeren i den blå krukke fra Nivea, men jeg kan også anbefale flere bodylotions fra Dove.



Rens og skintonic
Selv vil jeg nødigt spare på disse to produkter, men hvis du skal spare på hudplejen, skal du gøre det her og ikke på cremerne. Rens og skintonic er på huden i kort tid, og hvis de bare er tilpasset hudtypen, er det okay at spare her.

Shower gel
Igen er der tale om et produkt, som er i kontakt med huden i ganske kort tid, og shower gels skal gøre huden rent, og det kan de billigere udgaver godt klare.

Hårlak
Jeg bruger i mit job rigtig meget hårlak, og jeg har afprøvet mange typer, men jeg vender altid tilbage til klassikeren Elnett. Den holder på lokkerne, og så er den dejligt billig.


Jeg kunne godt tænke mig, at høre om I har nogle ønsker til kommende blog indlæg, nogle emner i gerne vil have uddybet?

/Anne